Esendere Beldesi Güvenli Mahallesi Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak dünya insanı yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi;toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Saatler: 08:20 15:00
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://guvenliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HAKKARİ/YÜKSEKOVA/ESENDERE BELDESİ GÜVENLİ MAHALLESİ ŞAH KÜME EVLERİ NO 13

Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - esendere beldesi güvenli mah.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 45